Kupong

Hur kan du njuta av din Take a Chef present?

Du håller på att ta de första stegen mot att boka din privata kockupplevelse med oss! Bara för att ge dig och idé, dessa är:

Personifiera

Markera detaljerna om din drömmamål, inklusive datum, plats och typ av kök.

Välj och välj

Du kommer att få menyförslag från våra kockar! Bläddra i sina profiler, chatta med dem och bli picky!

Njut av!

Allt som finns kvar att göra är att räkna ner dagarna tills din kulinariska upplevelse börjar!

En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt

Att laga mat för någon är utan tvekan en form av att demonstrera vård. Att ta emot gåvan från en privat kockupplevelse innebär att någon där ute ville att du skulle känna dig älskad, ta hand om och känna dig speciell!

Njut av denna möjlighet som den kommer, omfamna den som din chans att bli bortskämd, njut av fantastisk mat och känns samtidigt som att ditt hem är det bästa stället att vara för den en natt! Vad väntar du på? Du förtjänar detta.

En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (1)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (2)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (3)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (4)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (1)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (2)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (3)
En av de mest tankeväckande och originella gåvorna runt (4)

Vanliga frågor

Eftersom ju mer du vet, desto bättre!

Kockar med alla typer av bakgrunder, erfarenheter, specialiteter och tjänster finns på Take a Chef! Vi har 40 000 kockar tillgängliga för dig - det finns någon för varje smak. Det är upp till dig att bestämma vem som är din perfekta match baserat på den profil och konversation du har med varje kock.

Tja, njuta av en oförglömlig kulinarisk upplevelse utan att lämna ditt hem! Oavsett om det är en middag mellan vänner, en romantisk natt i eller en familjeåterförening, kommer denna upplevelse säkert att överträffa dina förväntningar. Vinn satsen av "The Best Host" medan du blir bortskämd själv och njuter av natten! Shopping, matlagning, inställning av bordet och städning efteråt tas alla om hand.

 • Menydesign
 • Transport
 • Costo de ingredientes
 • Ingredienser
 • Förberedelser och tabellservice
 • Städa

Eventuell ytterligare service (drycker, servicepersonal, bordsartiklar) faktureras separat.

 • Diseño del Menú.
 • Compra de la materia prima.
 • Elaboración de los platos en el domicilio del comensal (exista la posibilidad de elaborar un mise en place para menús que requieran de largas elaboraciones).
 • Servicio de mesa.
 • Recogida de cocina.

Costo de ingredientes y cualquier servicio adicional (bebidas, camarero extra, vajilla,…) se facturará aparte.

I det ögonblick du anländer till vår webbplats kommer du att möta en stor "BEGIN" -knapp. Detta kommer att vara början på din resa mot att anpassa din privata kockupplevelse! Vi kommer att be om specifika egenskaper hos ditt evenemang som: plats, datum, kökspreferenser osv ... och när du har tillhandahållit denna information kommer kockar från din stad att skicka dig menyer som passar det du letar efter. Ingenting ligger i sten! Du kan ändra information med din kock hela tiden. När du reserverar din föredragna kock är allt det kvar att göra är att vänta och njuta av.

Bara så att du vet, vi kommer att byta ut din kontaktinformation med kocken så snart du bekräftar en bokning så att ni båda kan hålla kontakten! Under tiden kommer vi att hålla betalningen till kocken tills upplevelsen är över med avsikt att skydda dig från avbokning eller missförstånd i sista minuten.

Du kommer att ha tillgång till profilerna från alla kockar som är intresserade av att betjäna dig! Du är välkommen att bläddra i deras biografi, kulinariska fotogalleri och naturligtvis recensioner från tidigare gäster. Använd den här informationen för att välja rätt kock för dig! Det är svårt att tänka på en bättre domare för vad du längtar efter dig själv.

Såklart du kan! Du har en intern chatt med var och en av dina prospektkockar. Ställ gärna så många frågor du behöver!

Det är mycket osannolikt att detta händer, men om det gör det, oroa dig inte! Vi kommer antingen att återbetala dig helt, eller hjälpa dig att hitta en ny kock och meny som liknar den du ursprungligen begärde - som du föredrar. För mer detaljerad information om detta ämne, hoppa till vår avbokningspolicy.

Kundrecensioner är en viktig aspekt för ta en kock eftersom de tillåter oss att få objektiv information från våra gäster om kocken. Samtidigt hjälper recensioner framtida kunder att välja kocken som är mest lämpligt utrustad för sitt evenemang. Dagen efter erfarenheten kommer kunden att få en feedbackundersökning för att utvärdera kocken. Recensioner blir alltid offentliga! Dessa är avsedda att hjälpa kocken att visa upp sin talang och förorsakas sina färdigheter.

Copyright © 2023 Take a Chef. All rights reserved.

Icon checkIcon star emptyIcon star fullIcon star half