Voucher

Hvordan kan du nyde din Take a Chef-gave?

Du er ved at tage de første skridt hen imod at booke din private kokoplevelse med os! Bare for at give dig og idé, dette er:

Tilpas

Fremhæv detaljerne i dit drømte måltid, inklusive dato, placering og type køkken.

Vælg og vælg

Du modtager menuforslag fra vores kokke! Gennemse deres profiler, chatte med dem og bliv kræsen!

God fornøjelse!

Alt, hvad der er tilbage at gøre, er at tælle dagene, indtil din kulinariske oplevelse begynder!

En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring

Madlavning til nogen er uden tvivl en form for at demonstrere pleje. At modtage gaven fra en privat kokoplevelse betyder, at nogen derude ville have dig til at føle dig elsket, taget pleje og føle dig speciel!

Nyd denne mulighed, som den kommer, omfavne den som din chance for at blive forkælet, nyd fantastisk mad, og på samme tid føles det som om dit hjem er det bedste sted at være til den ene nat! Hvad venter du på? Du fortjener dette.

En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (1)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (2)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (3)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (4)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (1)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (2)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (3)
En af de mest tankevækkende og originale gaver omkring (4)

Ofte stillede spørgsmål

Fordi jo mere du ved, jo bedre!

Kokke med alle slags baggrunde, erfaring, specialiteter og tjenester kan findes på Take a Chef! Vi har 40.000 kokke til rådighed for dig - der er nogen for enhver smag. Det er op til dig at beslutte, hvem der er din perfekte match baseret på den profil og en samtale, du har med hver kok.

Nå, at nyde en uforglemmelig kulinarisk oplevelse uden at forlade komforten i dit hjem! Uanset om det er en middag mellem venner, en romantisk aften i eller en familiesammenføring, er denne oplevelse sikker på at overgå dine forventninger. Vind batch af "den bedste vært", mens du bliver forkælet dig selv og nyd natten! Shopping, madlavning, indstilling af bordet og oprydningen bagefter er alle taget hånd om for dig.

 • Menu Design
 • Transport
 • Costo de ingredientes
 • ingredienser
 • Forberedelser og bordservice
 • Ryd op

Eventuelle ekstra service (drikkevarer, servicepersonale, tabelware) faktureres separat.

 • Diseño del Menú.
 • Compra de la materia prima.
 • Elaboración de los platos en el domicilio del comensal (exista la posibilidad de elaborar un mise en place para menús que requieran de largas elaboraciones).
 • Servicio de mesa.
 • Recogida de cocina.

Costo de ingredientes y cualquier servicio adicional (bebidas, camarero extra, vajilla,…) se facturará aparte.

I det øjeblik du ankommer til vores side vil du støde på en stor "Begynd" -knap. Dette vil være begyndelsen på din rejse mod at personalisere din private kokoplevelse! Vi vil bede om specifikke egenskaber ved din begivenhed, såsom: placering, dato, køkkenpræferencer osv. ... og når du først har leveret denne info, vil kokke fra din by sende dig menuer, der passer til det, du leder efter. Intet er sat i sten! Du kan ændre detaljer med din kok overalt. Når du reserverer din foretrukne kok, er alt, hvad der er tilbage at gøre, at vente og nyde.

Bare så du ved, vil vi udveksle dine kontaktoplysninger med kokken, så snart du bekræfter en reservation, så du begge kan holde kontakten! I mellemtiden vil vi holde betalingen til kokken, indtil oplevelsen er forbi med det formål at beskytte dig mod enhver annullering eller misforståelse i sidste øjeblik.

Du får adgang til profilerne for alle kokke, der er interesseret i at betjene dig! Du er velkommen til at gennemse deres biografi, kulinariske fotogalleri og selvfølgelig anmeldelser fra tidligere gæster. Brug disse oplysninger til at vælge den rigtige kok til dig! Det er svært at tænke på en bedre dommer for det, du beder om end dig selv.

Selvfølgelig kan du! Du har en intern chat med hver af dine Prospect -kokke. Du er velkommen til at stille så mange spørgsmål, som du har brug for!

Det er meget usandsynligt, at dette sker, men i tilfælde af at det gør det, skal du ikke bekymre dig! Vi refunderer dig enten fuldt ud eller hjælper dig med at finde en ny kok og menu, der ligner den, du oprindeligt anmodede om - som du foretrækker. For mere detaljerede oplysninger om dette emne skal du hoppe til vores annulleringspolitik.

Kundeanmeldelser er et vigtigt aspekt for Take a Chef, da de giver os mulighed for at få objektiv information fra vores gæster om kokken. På samme tid hjælper anmeldelser fremtidige kunder med at vælge kokken, der er mest passende udstyret til deres begivenhed. Dagen efter oplevelsen vil kunden modtage en feedbackundersøgelse for at evaluere kokken. Anmeldelser bliver altid offentlig! Disse er beregnet til at hjælpe kokken med at vise deres talent og påtage sig deres evner.

Copyright © 2024 Take a Chef. Alle rettigheder forbeholdes.

Icon checkIcon star emptyIcon star fullIcon star half